Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ" ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ




Άργησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ... Ούτως ή άλλως ποτέ δεν είναι αργά για να επαινέσεις κάτι καλό!
Και στις 25 Φεβρουαρίου 2013, μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Κορωπίου χάρη της αλληλεγγύης.
Ο θεσμός του "Δήμου" αντάξιος του ρόλου του, στάθηκε δίπλα στους δημότες που περνούν πολύ δύσκολες στιγμές και με βοηθούς - πρωταγωνιστές, πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, συγκεντρώθηκαν συσκευασμένα τροφίμα για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης.
Η συναυλία διαοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κρωπίας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Ν.Π.Δ.Δ. "Σφηττός".

Φωνές όμορφες και γνήσειες, χωρίς φτιασίδια και "δήθεν", παλιές αλλά και νέες φωνές που ήρθαν για να ενωθούν με τις φωνές του κόσμου και να ακουστούν όλοι μαζί, μέχρι την όμορφη πανσέληνο που στόλιζε την πόλη μας.
Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Δήμου, Κώστας Μακεδόνας, Μαριώ, Χρήστος Νικολόπουλος, Λάκης Παπαδόπουλος, Ζωή Παπαδοπούλου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μαρία Σουλτάτου, Θωμάς Στεργίου, Μπάμπης Τσέρτος, Πλούταρχος, Λάκης Χαλκιάς και ο Πασχάλης Τόνιος που ήταν και υπεύθυνος για την Καλλιτεχνική Επιμέλεια.

Μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, χωρίς περιττά "στολίδια" και φασαρίες - που συνήθως συνοδεύουν μια τέτοια εκδήλωση αλλά και χωρίς να της λείπε τίποτε. Το μήνυμα που ξεχώρισε ήταν ένα: "τώρα είναι η στιγμή να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλο"













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου