Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

...κι εσείς βρε, μιλάτε για εκλογές;;;;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Οι θεσμοί έχουν καταλύσει, η δημοκρατία προσπαθεί να αναγνωρίσει τον εαυτό της στον καθρέφτη κι εμείς; Εμείς δεχόμαστε στις πλάτες τόσο βάρος πιά,που τα μάτια μας δυσκολεύονται να κοιτάξουν ψηλά.

"Σε εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, προβλέπεται ότι από την σύνταξη που θα λάβουν αποχωρώντας από το δημόσιο, όσοι υπάλληλοι δεν εντάχθηκαν στο καθεστώς της εφεδρείας, θα τους παρακρατούνται τα ανάλογα χρήματα".

Δηλαδή, παρότι πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, ο νόμος ΔΕΝ αναγνωρίζεται από το σημερινό κράτος και απλά.... καταπατείται...

Πρέπει με το ζόρι να φύγουν με εφεδρεία οι άνθρωποι! Πάει και τελείωσε! Ο Νόμος εφαρμόζεται ¨κατά προσέγγιση¨ και με πολλές διακρίσεις.

Κατά τα άλλα... καλά! Α..μόνο ο Πάουλ Τόμσεν - επικεφαλής των τεχνοκρατών του ΔΝΤ - μας μάλωσε πάλι γιατι τους στόχους δεν τους έχουμε πετύχει ούτε πρόκειται κατά πως φαίνεται. "η όποια βελτίωση στην ανταγωνιστικότητα της χώρας έχει προέλθει από την μείωση των μισθών και όχι από την απαιτούμενη βελτίωση της αποδοτικότητας".
Μπράβο μας ρε παιδιά! Με μεγάλο μέρος από τους μισθούς μας καταφέραμε να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα της χώρας. Φανταστείτε τι έχει να γίνει οταν θα μας τον πάρουν ολόκληρο τον μισθό μας. Ω! ρε πανηγύρια!!!
Δεν συζητάμε για πάταξη της της φοροδιαφυγής, δεν μιλάμε για μίζες, δεν μιλάμε για κοινωνικές ανισότητες... όχι, δεν μιλάμε για τίποτα από αυτά που πονάνε.

Αυτό όμως που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι ότι τις τελευταίες μέρες, μιλάνε για .... εκλογές! Για εκλογές, αν είναι δυνατόν!!!! Έχουν την ξεσιπωσιά - δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω - να λένε ότι βρισκόμαστε σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!!!
Καταστρεφόμαστε ρε!!!!!! Κι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της Πατρίδος μας, έχουν το θράσος να μιλάνε για εκλογές. Έλεος!!!
Το φάσμα της πείνας είναι κοντά. Ελληνικές οικογένειες ζουν πλεον στο δρόμο. Τα παιδιά μας δεν έχουν καμία ελπίδα για καλύτερο μέλλον. Η αξιοπρέπειά μας έχει κουρελιαστεί. Κι εσείς βρε ανήθικοι, μιλάτε για εκλογές;
Έ! όχι! Ούστ!!Βρε ούστ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου