Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η Εθνική (χωρίς το Έθνος όμως) Παρέλαση έγινε!

Εντάξει! η Εθνική Παρέλαση έγινε. Ο λαός δημοκρατικά και ελεύθερα εξέφρασε την ανάγκη του να θυμηθεί και να τιμήσει, τους προγόνους του. Αυτούς, οι οποίοι, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς υποταγή στα στατιστικά και τους αριθμούς, έδωσαν τις περιουσίες και τη ζωή τους, προκειμένου να ελευθερωθεί το Έθνος!
Ούπς! που είναι ο λαός; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ; Που είναι αυτός που έπρεπε να χειροκροτά και να δακρύζει στο πέρασμα των περήφανων στρατευμένων του; Που είναι αυτός που νοιώθει υπερήφανος για την σημαία του; Είναι παροπλισμένος, κρυμμένος σχεδόν, πίσω από την αστυνομική δύναμη. Ο λαός σε αυτήν την παρέλαση δεν πρέπει να φανεί!
Είπε ένας από αυτούς τους γελοίους που μας κυβερνάνε τώρα: "ήταν μια από τις καλύτερες παρελάσεις που έγιναν ποτέ!" Μου φαίνεται ότι, γι' αυτούς, όλα θα ήταν καλύτερα χωρίς τον λαό! Ή μάλλον, ακόμα καλύτερα, ο λαός είναι χρήσιμος προκειμένου "όλοι μαζί να βγούμε από αυτήν την κρίση"! Ψεύτες! Ψεύτες και υποκριτές!
" Οι παρελάσεις είναι η επικαιροποίηση των υψηλά εθνικά νοημάτων"! είπε ο "σοφός" πολιτικός! Όλο και περισσότεροι από δαύτους βάζουν στο στόμα τους την λέξη: "Πατρίδα"! "Να σώσουμε την Πατρίδα!" "Για το καλό της Πατρίδας!"
Η Εθνική Παρέλαση έγινε! Ο στόχος να προφυλάξετε τους "πολύτιμους" πολιτικούς επετεύχθη. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι κύριοι, κύριοι των Υπουργείων. Το καλό της Πατρίδας όμως, αφήστε το στην άκρη! Δυστυχώς αυτό θα έρθει όταν εσείς μας αδειάσετε την γωνιά!

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου